Om företaget Bilteknik i Uppsala AB

Kungsgatan 80, Uppsala
018-125640
Öppettider
Mån – tors: 7.30 – 16
Fre: 7.30 – 14
Lunch: 11 – 11.45
Om företaget

Om Bilteknik i Uppsala AB

Bilteknik i Uppsala AB är en märkesoberoende bilverkstad med över 50 års erfarenhet i branschen vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder en personlig service tillsammans med ett mångårigt kunnande – något vi känner oss extra stolta över. Vi strävar hela tiden efter att överträffa våra kunders förväntningar och vi är glada att se att många kunder återkommer för bilservice, reparationer eller andra verkstadsärenden, mil efter mil och år efter år.

Då bilindustrin är under ständig utveckling och tekniken i bilarna ökar, har vi valt att satsa extra mycket på fortlöpande utbildning. Vi kan idag erbjuda avancerad diagnostisk undersökning av din bil, många gånger utan att behöva ta fram ett enda traditionellt verktyg!

Tobias Wiborg

Tobias Wiborg

Ägare / Bilmekaniker

Tobias har mer än 20 års erfarenhet som bilmekaniker och är dessutom certifierad för AC-reparationer. Han tog över verkstaden 1 september 2011 och bildade sedermera Bilteknik i Uppsala AB tillsammans med Kristoffer.
Kristoffer Widman

Kristoffer Widman

Ägare / Bilmekaniker

Kristoffer har en gedigen bakgrund som bilmekaniker efter mer än 16 år på Möller Bil. Han är specialiserad på VW transportbilar och om du frågar oss, kanske till och med den bästa. Kristoffer driver företaget tillsammans med Tobias.
Richard Widman

Richard Widman

Bilmekaniker

Richard är ett välkommet nytillskott till företaget. Han har tidigare arbetat som bilmekaniker på Perssons / Möller Bil i 26 år, varför vi nog törs säga att han kan det mesta om Audi, VW, Seat och Skoda.

Vad våra kunder säger

  • Ärliga, bra priser, bra och hållbart resultat. Svårt att hitta ärliga mekaniker idag, de flesta verkstäder jag har varit på har gjort fuskjobb och tagit överpriser för ett dåligt jobb. Den här verkstaden rekommenderas varmt. Hoppas att ni fortsätter att vara ärliga. Dessutom kan du hyra bil hos grannen OKQ8. Undviker märkesverkstäder då de ofta luras, fuskar och tar ut överpriser.

  • Rimliga priser, bra service, informerar i tid, trevligt bemötande! Bilteknik har hjälpt mig med flera bilar och har levererat varje gång!

  • Kanon verkstad. Mycket bra service. Vettiga priser. Trevliga.

  • Jätte trevlig och hjälpsam personal!

  • Väldigt bra verkstad med rimliga priser. Gott aldrig till en märkesverkstad igen.

Ett tryggt samarbete

OKQ8 och MECA

OKQ8 Bilverkstad är ett samarbete mellan OKQ8 och MECA. Med två stora varumärken kan du känna dig trygg när du lämnar in bilen hos oss. Våra bilverkstäder i Uppsala servar och reparerar i stort sett alla märken och modeller – alltid med hög kvalitet på delar och ett arbete som självklart ger dig bibehållna nybilsgarantier. Dessutom erbjuder vi kvalitetsdäck från de ledande märkena och du kan få hjälp med både däckbyte och montering.

Hos oss på OKQ8 kan du lämna in och hämta bilen när det passar dig, under hela stationens öppettider – även kvällar och helger. Vi gör det helt enkelt lite lättare att få ihop livspusslet.

När du lämnar din bil till oss på Bilteknik vet du med andra ord att arbetet blir ordentligt gjort och att din bil blir väl omhändertagen. Läs gärna mer om vad det innebär att vara en ansluten OKQ8 Bilverkstad och vilka fördelar det finns med att anlita oss när du behöver en bilverkstad i Uppsala.