Om Bilteknik i Uppsala AB

Bilteknik i Uppsala AB är en bilverkstad med över 50 års erfarenhet i branschen vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder en personlig service tillsammans med ett mångårigt kunnande – något vi känner oss extra stolta över. Vi strävar hela tiden efter att överträffa våra kunders förväntningar och vi är glada att se att många kunder återkommer för bilservice, reparationer eller andra ärenden, år efter år.

Då bilindustrin är under ständig utveckling och tekniken i bilarna ökar, har vi valt att satsa extra mycket på fortlöpande utbildning. Vi kan idag erbjuda avancerad diagnostisk undersökning av din bil, många gånger utan att behöva ta fram ett enda traditionellt verktyg!

Bild av Tobias på Bilteknik i Uppsala AB - OKQ8 Bilverkstad Uppsala

Tobias Wiborg

Ägare / bilmekaniker

Tobias har mer än 15 års erfarenhet av bilreparationer och är dessutom certifierad för AC-reparationer. Han tog över verkstaden 1 september 2011 och bildade sedermera Bilteknik i Uppsala AB tillsammans med Kristoffer.

Bild av Kurt på Bilteknik i Uppsala AB - OKQ8 Bilverkstad Uppsala

Kurt Åberg

Bilmekaniker

Kurre har så många års erfarenhet att vi inte ens kan räkna ihop det. Han har tillbringat hela sitt professionella yrkesliv på verkstadsgolvet inom OK och OKQ8 och drev företaget i 20 år innan Tobias tog över verksamheten 2011.

Bild av Kristoffer på Bilteknik i Uppsala AB - OKQ8 Bilverkstad Uppsala

Kristoffer Widman

Ägare / bilmekaniker

Kristoffer har en gedigen bakgrund som bilmekaniker efter mer än 16 år på Möller Bil. Han är specialiserad på VW transportbilar och om du frågar oss, kanske till och med den bästa. Kristoffer driver företaget tillsammans med Tobias.

Bild av Richard på Bilteknik i Uppsala AB - OKQ8 Bilverkstad Uppsala

Richard Widman

Bilmekaniker

Richard är ett välkommet nytillskott till företaget. Han har tidigare arbetat som bilmekaniker på Perssons / Möller Bil i 26 år, varför vi nog törs säga att han kan det mesta om Audi, VW, Seat och Skoda.