OKQ8 Bilverkstad Uppsala

Bilservice Uppsala

Servicebok från Volvo i samband med bilservice Uppsala

Service och reparation

Oavsett om det uppstått ett fel med din bil eller om det är dags för service så är du välkommen till oss på Bilteknik i Uppsala AB. Vi är en OKQ8 Bilverkstad i Uppsala som utför bilservice, reparationer samt felsökning på de flesta bilmärken och modeller, nya som äldre.

Vi vet dessutom att moderna bilar idag innehåller en stor mängd elektronik, vilket ibland innebär att bilservice och reparationer inte alltid kan ske på traditionellt sätt. På Bilteknik i Uppsala AB använder vi oss därför av modern och effektiv utrustning tillsammans med specialutbildad personal, allt för att kunna ta hand om din bil på bästa sätt.

Bilservice – lika bra som märkesverkstad

Vi på Bilteknik i Uppsala AB utför alltid periodisk bilservice enligt biltillverkarens föreskrifter, precis som en märkesverkstad. Dessutom använder vi alltid kvalitetsprodukter från MECA när vi servar eller reparerar din bil, vilket gör att du kan känna dig trygg när du anlitar oss för din bilservice eller reparation. Tack vare vår anslutning till OKQ8 Bilverkstad erbjuds du, när du utför bilservice hos Bilteknik i Uppsala AB, en assistansförsäkring från OKQ8 om oturen skulle vara framme.

Välkommen att boka tid för din bilservice eller reparation.

Adress

Bilteknik i Uppsala AB
Kungsgatan 80 753 18 Uppsala
018-125640 info@uppsalabilteknik.se Bilteknik i Uppsala AB logo

Öppettider

Måndag-torsdag 07.30-16.00
Fredag 07.30-14.00
Lunchstängt 11.00-11.45

Semesterstängt v. 31
Hela vecka 31 har vi stängt för semester. Vi önskar alla våra kunder en trevlig sommar!

Hos oss kan du hämta och lämna din bil i bensinkassan på OKQ8 ända fram till 20.00.

Sociala medier

Google+Bilteknik i Uppsala AB